Auto kuća Alfa

Subotica

Jovana Mikića 18
24000 Subotica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-16.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-16.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-16.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-16.00 08.00-16.00
Petak 08.00-16.00 08.00-16.00
Subota 08.00-13.00 08.00-13.00
MZD Connect

Jedinstvo automobila i vozača.

 

Iskustvo vožnje Mazde slično je odnosu između konja i jahača: što su povezaniji, to mogu više uživati u putovanju. Veza je postignuta pružanjem mogućnosti vozaču da izvrši zadatak bez odvraćanja pažnje, na primer, podešavanje komunikacijskih i navigacijskih postavki automobila, ostajući usredsređen na opuštajuću vožnju otvorenim putem. Time možete zadovoljiti zahteve modernog sveta, a istovremeno ostati sigurno povezani sa putem.

 

U Mazdi verujemo da tehnologija treba poboljšati iskustvo vožnje, a ne odvraćati pažnju od nje.

Ostanite u zoni.

Raskošna nova unutrašnjost

Vozač je u centru akcije

Sve potrebne informacije u jednom pogledu

Budući da smo i sami strastveni vozači, znamo kako je važno biti u okruženju u kojem su sve komande usmerene ka pilotu. Ali, isto tako smo svesni potreba naših putnika. Zato je unutrašnjost nove Mazde3 podeljena u dve zone. Jedna je prilagođena vozaču, pružajući sigurno, zabavno iskustvo vožnje bez stresa. Druga zona putnicima pruža osećaj slobode i sigurnosti u otvorenoj, prostranoj i opuštajućoj atmosferi.

Brinemo se o vašoj sigurnosti.

HUD zaslon i nova instrument ploča

Ključ savladavanja problematične situacije je da sve potrebne informacije budu dostupne u tren oka. Mazdin novi aktivni vozački ekran vozaču u stvarnom vremenu prikazuje informacije kao što su brzina, navigacijska uputstva i status i-ACTIVSENSE sistema aktivne sigurnosti, uključujući i upozorenja. Ti sistemi projektuju informacije na prozirnu ploču montiranu na instrument ploči, direktno u tački gledanja vozača kako bi se smanjilo pomicanje očiju vozača i odvraćanje pažnje.

Video galerija. Pogledajte film koji će se prikazivati u celom svetu za novu Mazdu3.

Ostanite povezani.

7-inčni ekran

Ergonomski smeštene komande

Stil u kombinaciji sa sadržajem

Navigacione, komunikacijske i zabavne informacije prikazuju se na ekranu od 7 inča kojim se upravlja ekranom osetljivim na dodir, glasovnim naredbama ili upravljačem interfejsa čoveka i mašine (HMI). Ekran je smešten na instrument ploči iznad centralne konzole (a ne na njoj) i omogućuje ugao gledanja od 16°. Zbog toga manje odvraća pažnju i lakše ga je videti, što vas i vaše putnike povezuje sa putem, okruženjem i svetom oko vas.

Držite sve pod kontrolom.

Dodirni HMI upravljač

Najefikasnije komande su one za koje osećate kako su instinktivne. Nova Mazda3 opremljena je HMI upravljačem smeštenim na centralnoj konzoli koji poboljšava upravljanje "na slepo" sistemom za zabavu i informisanje. Smešten je tako da vozač može uhvatiti upravljač prirodnim pokretom bez muke. Dizajniran je tako da mu se može udobno i praktično pristupiti uz minimalno odvraćanje pažnje. Takođe, inteligentne glasovne naredbe više no ikada olakšavaju menjanje radio stanica, povećavanje karte ili traženje telefonskih kontakata.

Ostanite ažurirani.

7-inčni ekran

Biti povezan znači biti dovoljno fleksibilan za prilagođavanje u bilo kojoj situaciji. Mazdin novi sistem za povezivanje MZD Connect radi gotovo poput pametnog telefona - moguće ga je ažurirati s novim funkcijama kada postanu dostupne. To znači da sistem vašeg automobila neće nikada zastareti i uvek će pratiti vas i put.

Login