Više slobode u kretanju

Nova Mazda CX-30

Više slobode u kretanju

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO GDE GOD KRENULI

U životu vam je potreban automobil koji će vas pratiti u dobru i u zlu. Automobil lep poput kupea, a odvažan poput SUV-a. Dovoljno mali za vožnju gradskim ulicama, ali još uvek dovoljno veliki za beg u nepoznato. Automobil dinamičkih performansi koji garantuje uzbudljivu vožnju i vrhunsku udobnost i sigurnost.

Inspirativna lepota

Doživite japanski koncept „Yohaku“, lepotu praznog prostora, koji potpuno novoj Mazdi CX-30 daje karakterističan izgled iznutra i spolja

Pravi duševni mir

Pametna tehnologija u kombinaciji sa dizajnom u čijem je središtu čovek omogućuje vam veću kontrolu i sigurnost na putu.

Udobnost i zabava

Mazda Harmonic Acoustics u kabini i gotovo nikakva buka spolja osiguravaju zabavnu vožnju svim putnicima.

SLOBODA KRETANJA GDE GOD ŽELITE

Više prostora za prtljag pozadi i najnovija tehnologija motora Skyactiv napred upotpunjuju celokupni izgled.

OSMIŠLJENA ZA ŽIVOT

Potpuno nova Mazda CX-30 je lepa spolja i iznutra, od protočnih linija karoserije do prefinjene izrade unutrašnjosti i inovativne tehnologije ispod karoserije. Sve se međusobno nadopunjuje i tako poboljšava vaš stil života i svako vaše putovanje čini posebnim.

+ 1

VIŠE SNAGE ZA MANJE GORIVA

Svi motori izrađeni najnovijom tehnologijom Skyactiv opremljeni su električnom pogonskom tehnologijom Mazda M Hibrid, čime je smanjena potrošnja goriva bez uticaja na snagu motora.

Potpuna povezanost

Ostanite u kontaktu uz pomoć samo jednog dodira

Detaljno proučite potpuno novu Mazdu CX-30. Isprobajte sami automobil u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama.

LEPOTA PRAZNOG PROSTORA

Taj koncept je korišćen u dizajnu svetla i prostornog enterijera. U Japanu ga nazivamo „Yohaku“. Prostor je udoban, osmišljen za pet osoba, sa više slobode za kretanje i druženje, a pruža neverovatan pogled na eksterijer. Koncept se proteže i na prtljažni prostor koji ima dovoljno mesta za sav prtljag.  

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

Više prostora za sve

Svetao i prozračan putnički prostor potpuno nove Mazde CX-30 kreira osećaj otvorenog prostora. Razmak između vozačevog i suvozačevog sedišta sa širokim i udobnim naslonom za ruke i razmak između prednjih i zadnjih sedišta pružaju dovoljno prostora za kretanje i opuštanje. Takođe, međusobna komunikacija svih putnika u automobilu je bolja, a vidno polje veće. Veliki prostor i otvori za vrata pojednostavljuju ulaženje i izlaženje iz automobila.

Kokpit

Sve nadohvat ruke

Vozačev kokpit u otvorenom širokom prostoru pruža osećaj udobnosti. Sve se nalazi na odgovarajućem mestu oko vas kako biste bez muke imali sve pod kontrolom i lako upravljali automobilom bez ikakvih smetnji i uz što više užitka.

PROSTRAN PRTLJAŽNI PROSTOR

Više mesta za prtljagu

U 430-litarski prtljažni prostor niske ivice i širokog otvora možete ubaciti sve što vam je potrebno za svako odredište i svakog putnika.

Vrhunska vidljivost

Sigurna i laka vožnja

Potpuno nova Mazda CX-30 omogućuje odličnu vidljivost na sve strane zbog visoko pozicioniranog sedišta vozača i tanjih stubova. Na taj način su smanjeni mrtvi uglovi, a vi, vaši putnici i ostali učesnici u saobraćaju su utoliko sigurniji.

Unutrašnjost
Kokpit
Prtljažni prostor
Vrhunska vidljivost

Odabrani paket opreme

Saznajte više o različitim paketima opreme za Mazdu CX-30 i šta vam oni nude.

Odaberite opremu

Ostanite u kontaktu pomoću Mazde CX-30

Detaljno proučite potpuno novu Mazdu CX-30. Isprobajte sami automobil u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama.