Auto kuća Alfa

Subotica

Jovana Mikića 18
24000 Subotica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-16.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-16.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-16.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-16.00 08.00-16.00
Petak 08.00-16.00 08.00-16.00
Subota 08.00-13.00 08.00-13.00
Mazda CX-3

KODO duša pokreta: dinamičan, sportski dizajn i vrhunska, visokokvalitetna izrada.a

Verujemo da vožnja postaje zabavna kada se postigne jedinstvo između vozača i automobila. To zovemo Jinba Ittai i zato samo proveli godine usavršavajući svoju dizajnersku filozofiju KODO – duša pokreta pokreta kako bismo stvorili emocionalnu vezu između vas i vašeg automobila.

Oblikovali smo i izrađivali automobil koristeći se minimalističkim pristupom. Koristili smo najfinije materijale vrhunskog kvaliteta za što veću udobnost. Usavršili smo spoljašnje linije i sugestivne konture te poboljšali prostranost usredsredivši se na detalje unutrašnjosti. Osmislili smo i stvorili automobil dizajniran u potpunosti za vas.

  • Ručno izrađen kokpit u čijem je središtu čovjek

   Kokpit u čijem je središtu čovek

    

   Osmišljen je tako da poželite da vozite čim sednete, a naši su se dizajneri pobrinuli da je sve u CX-3 ergonomski savršeno. Od zakrivljenih kontura ploča sa instrumentima do optimalno položenih skazaljki, displeja i ekrana, sve se čini poput nastavka vašeg tela. Elektro-podesivo vozačevo sedište sa memorijama položaja i sistem MZD Connect povezuju vas sa spoljašnjim svetom. Uzbudljiva vožnja uzdignuta je na izuzetno visok nivo udobnosti.

   Kokpit u čijem je središtu čovek

  • Novodizajnirani grijani upravljač

   Novodizajnirani upravljač

    

   Upravljač Mazde CX-3 redizajniran je i poboljšan kako bi se postigao utisak čvrstoće i visokog kvaliteta. Oštrijih obrisa i elegantnog dizajna, pruža veću udobnost zahvaljujući uredno raspoređenim prekidačima. Izgled i utisak podjednako su dobri. Ima čak i grejače da bi vam zimi zagrejao hladne prste i tako omogućio što udobniju vožnju.

   Novodizajnirani upravljač

  • Jedinstvene vrhunske Mazdine boje

   Premium boje

    

   Našom jedinstevenom tehnologijom lakiranja TAKUMI-NARI naglašava se dinamičan dizajn Mazde CX-3. Nova premium metalik boja Machine siva odražava lepotu i savršenstvo mašina, naglašavajući istovremeno jedinstvene linije dizajna KODO.

   Mazdina jedinstvena Soul crvena izražava duboku, intenzivnu strast koja zrači emocionalnom energijom. To je neuporediva mešavina prozračnosti i dubine boje koja se postiže inovativnom strukturom sloja laka.

   Premium boje

  • Dinamična vanjština

   Dinamična spoljašnost

    

   Dinamična spoljašnost Mazde CX-3 uzbudljiva je i kad je gledate i kad je vozite, a njen dizajn isijava brzinom i pokretima iz svakog ugla. Elegantne graciozne linije odraz su dizajnerske filozofije KODO – Duša pokreta i ne samo da daju automobilu upečatljivu siluetu, nego i aerodinamiku. Velika 18" aluminijumske felne i upadljiva posrebrena rešetka hladnjaka pojačavaju utisak isklesane sportske spoljašnosti. U lepotu Mazde CX-3 mnogi se zaljube već na prvi pogled.

   Dinamična spoljašnost

  • Naplatci od aluminijske legure

   18" aluminijumske felne

    

   Upečatljiv izgled Mazde CX-3 dodatno je pojačan impresivnim 18" aluminijumskim felnama. Jedne su od najlakših u svojoj klasi i savršeno uravnotežuju stil i performanse. Dizajnirane su da prigušuju buku i povećaju stabilnost upravljanja. Pružaju dobar osećaj, a tako i izgledaju.

   18" aluminijumske felne

  • Aktivni vozački zaslon

   Aktivni vozački displej u boji

    

   Na aktivnom vozačkom displeju prikazuju se važne informacije o vožnji, a da pritom ne odvraćate pažnju sa puta. Prikaz je u više boja i visoke rezolucije, čime se znatno poboljšavaju vidljivost i čitljivost u svim okruženjima. Lako su vidljivi brzina vozila, postavke tempomata, uputstva navigacije i funkcija prepoznavanja saobraćajnih znakova.

   Aktivni vozački displej u boji

  • Prilagodljiva podnica prtljažnika

   Prilagodljiva podnica prtljažnika

    

   Zahvaljujući podnici prtljažnika koja se može postaviti na dve visine dobijate i prilagodljiv prostor za prtljag.

   Tako možete smestiti sav prtljag svoje porodice ili velike predmete kao što su sportska oprema ili oprema za boravak na otvorenom. Utovar i istovar prtljaga takođe su olakšani.

   Prilagodljiva podnica prtljažnika

  Treba vam prostora pozadi? Život je lakši sa našim fleksibilnim sedištima

  • jedan
  • dva
  • tri
  • četiri
  • pet
  • šest

   

  Prikazani modeli možda nisu isti kao modeli namenjeni srpskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obavezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti obračuna maloprodajne cene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da tačnu cenu konkretnog modela potražite kod ovlašćenog Mazda partnera.

  Login