UPRAVLJANJE MOJIM KOLAČIĆIMA

ZAŠTO UPO­TREBL­JAVA­MO KOLAČIĆE

Uz pomoć kolačića možemo da vam pružimo besprekornu i sigurnu upotrebu naših internet stranica i osigurati prijatnu interakciju sa sadržajem na našoj internet stranici. Uz pomoć tih kolačića bolje razumemo istoriju upotrebe i prikazujemo sadržaj koji vam je bitan. Na ovoj stranici možete pogledati vrste kolačića i informacije koje obrađujemo i prilagoditi postavke prema vašim potrebama. 

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Većina internet stranica čuva malu količinu informacija o aktivnostima na stranici. Te informacije dolaze u obliku male tekstualne datoteke poznate pod nazivom kolačić. Oni se čuvaju na vašem personalnom računaru.

Budući da želimo da vam pružimo najbolje moguće iskustvo pregleda stranica, naša internet stranica funkcioniše optimalno sa omogućenim kolačićima. Oni nam omogućuju da vas prepoznamo kad ponovno posetite našu stranicu i identifikujemo i rešimo greške pa vam na taj način možemo pružiti brže i ličnije iskustvo. Dodatni podaci se čuvaju samo uz vaš pristanak, npr. kad nam ostavite podatke u zahtevu za probnu vožnju.

Kolačići ne mogu da naprave štetu na vašem računaru. Pažljivo biramo dobavljače treće strane koji postavljaju kolačiće u marketinške svrhe.

NEO­PHODNI KOLAČIĆI

Kolačići za koje smatramo da su neophodni čuvaju informacije neophodne za rad naše internet stranice. Te informacije obuhvataju podatke za prijavu, odabir jezika i kolačiće sesije. Brišu se nakon što zatvorite pretraživač i ne mogu da se deaktiviraju.

FUNKCIONALNI KOLAČIĆI

U Mazdi razlikujemo dve kategorije funkcionalnih kolačića. S jedne strane se prikupljaju tzv. lokacijski kolačići. Ovde se putem pretraživača prikupljaju informacije o vašoj lokaciji tako da više ne morate sami da popunjavate polja u obrascima. S druge strane, naša usluga My Mazda prikuplja kolačiće sesije po meri korisnika koji su neophodni za upotrebu te usluge.

SVI FUNKCIONALNI KOLAČIĆI

Ovde možete promeniti postavke i omogućiti nam, odnosno onemogućiti, upotrebu funkcionalnih kolačića. Odluku možete doneti za sve ili za svaku kategoriju pojedinačno i, naravno, promeniti je u svakom trenutku.

Trenutno se upotrebljavaju ovi kolačići. Promene možete poništiti u svakom trenutku.

LOKACIJSKI KOLAČIĆI
Trenutno se upotrebljavaju ovi kolačići. Promene možete poništiti u svakom trenutku.

KOLAČIĆI ZA USLUGU MY MAZDA
Trenutno se upotrebljavaju ovi kolačići. Promene možete poništiti u svakom trenutku.

 

KOLAČIĆI PERFORMANSI I KOLAČIĆI USLUGE GOOGLE ANALYTICS

Pomoću tih kolačića bolje razumemo način na koji posetioci upotrebljavaju našu stranicu i sadržaj koji vas zanima. Uz pomoć alata kao što su Google Analytics i Google Tag Manager možemo postupno poboljšavati vaše iskustvo na internet stranici.


Trenutno se upotrebljavaju ovi kolačići. Promene možete poništiti u svakom trenutku.

 

OGLAŠIVAČKI I KOLAČIĆI ZA CILJANJE

Sa kompanijom Mazda možete da kontaktirate samo putem naše internet stranice. Aktivni smo i na Facebooku i ostalim društvenim mrežama i preko reklamnih kampanja na ostalim platformama. Naravno, želimo da vam ponudimo i vama važan i uzbudljiv sadržaj izvan Mazdinih platformi. Za to upotrebljavamo tzv. oglašivačke i kolačiće za ciljanje.


Trenutno se upotrebljavaju ovi kolačići. Promene možete poništiti u svakom trenutku.

IZ­JAVA O ZAŠTITI PRIV­AT­NOSTI

Našu izjavu o zaštiti privatnosti i arhivirane verzije možete pronaći ovde.

PRIKAŽI IZJAVU