Auto kuća Alfa

Subotica

Jovana Mikića 18
24000 Subotica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-16.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-16.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-16.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-16.00 08.00-16.00
Petak 08.00-16.00 08.00-16.00
Subota 08.00-13.00 08.00-13.00

Posebna dinamika vožnje za maksimalan užitak

MX-5 RF ima potpuno vlastiti karakter. Izrađena pomoću tehnologije SKYACTIV i zahvaljujući lakom i niskom podvozju, ovom Mazdom upravljate kao pravim sportskim automobilom jer pojačava uzbuđenje vožnje, a proaktivne sigurnosne tehnologije i-ACTIVESENSE omogućuju vam da se usredsredite na zabavu.

Lako, dinamično upravljanje zahvaljujući tehnologiji SKYACTIV:

Motori SKYACTIV-G sa 132 i 184 KS

Šesto-stepeni SKYACTIV manuelni ili automatski mjenjač

SKYACTIV karoserija i podvozje

Sistemi i-stop & i-ELOOP*


*
samo uz G160

 

Opremljena naprednim sigurnosnim sistemima i-ACTIVESENSE:

Sistem prilagodljivih prednjih svetala (AFLS)

Sistem upozorenja za napuštanje kolovozne trake (LDWS)

Nadzor mrtvog ugla (BSM)

Upravljanje dugim svetlima (HBC)

 

STRANICA ZA DIZAJN

  • mx-5-rf-2

   SKYACTIV karoserija i podvozje

    

   SKYACTIV karoserija i podvozje izrađeni su od lakih materijala uključujući aluminijum i čelik vrlo visoke čvrstoće. Napravljene da bi postigle još višu udobnost, omogućuju preciznu upravljivost i stabilnost bez obzira kakvim se putem vozili.

   SKYACTIV karoserija i podvozje

  • mx-5-rf-3

   Pogonski sklop SKYACTIV

    

   Na čistom užitku u vožnji Mazde MX-5 RF možete zahvaliti veličanstvenim benzinskim motorima SKYACTIV, G130 i G160 sa 6-stepenim manuelnim menjačem SKYACTIV-MT ili – ekskluzivno kod modela MX-5 RF – automatskim 6-stepenim menjačem*. Trenutni odziv, glatko i linearno razvijanje snage, kao i tih i dominantan huk motora koji prati i pojačava uzbuđenje vožnje, obeležja su oba pogonska agregata.

   Samo uz G160 Revolution

   Pogonski sklop SKYACTIV

  • mx-5-rf-1

   Tehnologija i-ACTIVSENSE

    

   Mazda sigurnost shvata ozbiljno. Služeći se pristupom u čijem je središtu čovek, napravili smo mnoštvo naprednih sigurnosnih tehnologija da biste na putu bili sigurni u bilo kojem trenutku. Naš proaktivni skup sistema pomaže vam da prepozna potencijalne opasnosti i nastoji da spreči nezgode i smanji njihove posledice kad god je to moguće.

   Tehnologija i-ACTIVSENSE

  • mx-5-rf-4

   Sistem upravljanja dugim svetlima (HBC)

    

   MX-5 RF ima pametna prednja svetla koja se automatski menjaju iz dugih u oborena i obrnuto, prema uslovima na putu. Tako vam omogućuju optimalnu vidljivost u svakom trenutku, a da pritom ne zaslepljujete druge vozače na putu.

   Sistem upravljanja dugim svetlima (HBC)

  • mx-5-rf-3

   Električni servo upravljač (EPAS)

    

   Vešanje i sistem električnog servo upravljača (EPAS) posebno su prilagođeni modelu MX-5 RF za dinamičnu, ali istovremeno i opuštajuću, udobnu i otmenu vožnju.

   Električni servo upravljač (EPAS)

  • Sistem kontrole mrtvog ugla (BSM)

   Sistem kontrole mrtvog ugla (BSM)

    

   Kada se prestrojavate sistem kontrole mrtvih uglova nadzire područje iza i pored vozila, te vas upozorava ako se u susednoj traci približava vozilo na udaljenosti do 45 m. Ako uključite pokazivač pravca pre skretanja, počinje blinkati svetlo upozorenja i čuje se zvučni signal.

   Sistem kontrole mrtvog ugla (BSM)

  • Upozorenje na bočni saobraćaj pozadi (RCTA)

   Upozorenje na bočni saobraćaj pozadi (RCTA)

    

   RCTA je namenjen vožnji unazad. Sistem vas upozorava na vozila ili prepreke koje se približavaju sa obe strane zadnjeg dela automobila i isključuje se kad se područje oslobodi.

   Upozorenje na bočni saobraćaj pozadi (RCTA)

  • Sistem MZD Connect

   Sistem MZD Connect

    

   Mazdin intuitivni sistem informacija i zabave povezuje vas sa spoljašnjim svetom uz minimalan trud tako da se možete usredsrediti na dešavanja ispred vas.

   Sistem MZD Connect

  Tehnologija sklopivog tvrdog krova


   

  Sklapanjem krova kod MX-5 RF, za samo 13 sekundi, upravlja se jednim tasterom - čak i u vožnji (do 10 km/h). Krov se sastoji od tri segmenta izrađenih od čvrstih i lakih materijala.

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login