MAZDA MX-5

ODABERITE OPREMU

challenge

Od 224.775,00 kuna1


Već osnovni paket Challenge pruža više nego najnužniju opremu za opušteno uživanje u vožnji: LED prednja svjetla, kožni upravljač i ručica mjenjača, klima-uređaj, sustav MZD Connect s HMI komaderom, radio sa USB priključkom i 6 zvučnika... (6,1 l/100km, 138 g/km)

revolution

Od 258.375,00 kuna1


Paket opreme Revolution, koji uključuje prilagodljiva LED prednja svjetla, kožna sjedala, automatski klima-uređaj i Bose premium ozvučenje, uživanju u vožnji otvorenim roadsterom dodaje i dašak luksuza. (6,1 l/100km, 138 g/km).

Revolution top

Od 299.702,00 kuna1


Uz sportska sjedala RECARO® s presvlakama u kombinaciji koža/Alcantara® (središnji dio sjedala od materijala Alcantara®, bokovi i nasloni za glavu od kože), amortizere Bilstein i dodatno ojačanje prednjeg mosta, užitak sportske vožnje podiže se na novu razinu. (6,9 l/100 km, 156 g/km)

pronađite zastupnika

Pronađite najbližeg Mazdinog zastupnika

pronađite zastupnika
konfigurišite svoju mazdu

Otkrijte različite konfiguracije Mazde

konfigurišite svoju mazdu

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazda Srbija sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.